Smerter / ondt i livet

Lider du af komplekse og intense smerter i kroppen?
Har du gået til utallige undersøgelser og behandlinger, uden resultat eller diagnose?
Føler du dig alene og fanget i dine smerter og har du svært ved, at leve med og accepterer disse vilkår?
Er dit parforhold eller hele din families samspil og trivsel, påvirket af dine udfordringer?
Føler du, at dine smerter invaliderer dig, ikke kun personligt, men også socialt og arbejdsmæssigt?

Så er der hjælp at hente:
Måske er det svært at tale om smerterne med din partner eller din familie. Måske oplever du, at de ikke forstår dig, hvilket kan efterlade dig med ensomhed, afmagt og frustration.
Måske har I trukket jer fra hinanden, isoleret jer, intimiteten er måske minimal og måske skændes I mere end tidligere. Har I børn, er de måske mere kede af det, aggressive eller udviser andre reaktioner – jeres sociale liv er på et minimum osv. osv.

Smerterne er derfor ikke kun din udfordring, det bliver også din partners og din familiens udfordring.
Samspillet mellem dig og din partner/familie kan således have stor betydning for, hvordan du vil være i stand til at mestre og håndtere dine smerter.

I min smertebehandling arbejdes der med disse vilkår. Vi vil sammen arbejde med årsagen til, at smerterne er blevet kroniske – hvad der påvirker, forstærker eller mindsker smerterne.
Vi vil sammen arbejde med accept, samt hvordan du lærer at leve med smerterne og øger din livskvalitet, så din hverdag igen bliver værdifuld, på trods af smerterne. Ofte vil det være en god ide, at inviterer din partner, børn eller hele familien med.